1084 Budapest, Bacsó Béla u. 26. | +36 1 704 99 36 [H-P 08 - 16] | rendszerviz@rendszerviz.hu
rendszervíz+ hivatalos logo

rendszervíz+

Együtt eredményesebb.

jogi tanácsadás és képviselet

A rendszervíz+ ügyfeleinek jogi problémáit, kérdéseit a Béhm Ügyvédi Iroda oldja, illetve válaszolja meg. A Iroda 1998. évben alakult. Az irodában dolgozók munkáját más ügyvédek és külső szakemberek segítik.

A Béhm Ügyvédi Iroda rendszervíz+ ügyfelei számára delegált képviselője Dr. Halasi Dóra, akivel a legtöbb jogi esetben találkozhatnak ügyfeleink, ugyanakkor, adott esetben, lehetséges, hogy más szakértők is bevonásra kerülnek a munkafolyamatba.

Az iroda szakterülete:

- Gazdasági társaságok (részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok, közkereseti társaságok, betéti társaságok) alapításában való jogi közreműködés, alapító okiratok, társasági szerződések készítése és módosítása

- Gazdasági társaságok (részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok, közkereseti társaságok, betéti társaságok), egyéni vállalkozók, szövetkezetek, költségvetési intézmények, önkormányzatok, társasházak általános jogi képviselete, jogi ügyeinek intézése átalányszerződés vagy egyedi megbízás alapján

- Munkaügyek

- Polgári jogi ügyek (adásvételi, ajándékozási, tartási-, életjáradéki-, lakás- és helyiség bérleti-, valamint egyéb szerződések készítése, ezek kapcsán jogi tanácsadás és képviselet.)

- Polgári peres ügyekben beadványok készítése, bíróság előtti jogi képviselet

- Családi jogi és örökösödési ügyek

- Társasházakkal kapcsolatos ügyek (szervezeti és működési szabályzat, egyéb szerződések készítése, tartozások behajtása, stb)

Minthogy mindenkor arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatjuk őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak ügyfeleink további sikereihez.

Az a jogi tanácsadás online is elérhető szolgáltatás, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg.
Tudjon meg többet munkamódszerünkről
tegyen minket próbára
A különböző problémák sokszínűségéből adódóan és, mert arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink a lehető legjobban átláthatóak legyenek, Ügyfeleink számára az első konzultáció ingyenes, mely során közösen felmérjük a potenciális feladatokat és összeállítjuk a jövőbeli teendőket.

A diszkréció nálunk alapvető. Ebből adódóan, minden ügyfelünkkel titoktartási szerződést kötünk, melyben vállaljuk, hogy semmilyen privát céges információt nem adunk ki harmadik félnek.

Kérjen időpontot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a Rendszervíz Plusz Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).
*Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen más célra nem használjuk fel!

Köszönjük! Üzenetét elküldtük!

Valamilyen technikai probléma adódott, így pillanatnyilag csak telefonon és e-mailen vagyunk elérhetőek. Kérjük, próbálja meg később. Köszönjük!

Figyelmébe ajánljuk más szolgáltatásainkat is