1084 Budapest, Bacsó Béla u. 26. | +36 1 704 99 36 [H-P 08 - 16] | rendszerviz@rendszerviz.hu
rendszervíz+ hivatalos logo

rendszervíz+

Együtt eredményesebb.

szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság

Napjainkban már nem csak a nagyvállalatok ismerik fel a szervezeti hatékonyság jelentőségét és annak kiemelkedő mértékű pozitív hatását a bevételek növekedésére. Egyre több és több kis- és középvállalkozás kezd bele a munkafolyamatok, infrastrukturális hatékonyság fejlesztésébe.

A rendszervíz+ szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság szolgáltatása elsődleges célja, hogy átfogó elemzést készítsen partnerünk szervezetéről, folyamatairól, infrastruktúrájáról, döntés jogköreiről (stb.) és pontos javaslatot, továbbá cselekvési tervet készítsen partnerünk részére.

 A szervezeti struktúra, kultúra és folyamatok kiértékelése összetett folyamat. Azok felmérése személyesen, partnerünk telephelyén, illetőleg a biztosított dokumentumok, munkaügyi információk alapján történik, melyeket természetesen cégünk üzleti titokként kezel.

A folyamat eredményeként a szervezet alapvető hatékonysága javul, a munkafolyamatok és döntési jogkörök felülvizsgálata jelentősen felgyorsítja a döntéshozást és a munkavégzést, amely magasabb belső- és ügyfélelégedettséghez vezet. Az infrastrukturális és szervezeti értékelési rendszer kialakítása pedig stabil, hatékonyan és megbízhatóan dolgozó kollégákhoz vezet.

 A mégjobb eredmény érdekében, szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság fejlesztését érdemes kombinálni a pénzügyi folyamatok auditjával, amely további hatékonyság növekedéshez, illetőleg potenciális költségcsökkenéshez vezet.

Minthogy a rendszervíz+ mindenkor arra törekszik, hogy ügyfelei pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatja őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak a további közös sikereikhez.

Az szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság online is elérhető szolgáltatás, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg.
Tudjon meg többet munkamódszerünkről
tegyen minket próbára
A különböző problémák sokszínűségéből adódóan és, mert arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink a lehető legjobban átláthatóak legyenek, Ügyfeleink számára az első konzultáció ingyenes, mely során közösen felmérjük a potenciális feladatokat és összeállítjuk a jövőbeli teendőket.

A diszkréció nálunk alapvető. Ebből adódóan, minden ügyfelünkkel titoktartási szerződést kötünk, melyben vállaljuk, hogy semmilyen privát céges információt nem adunk ki harmadik félnek.

Kérjen időpontot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a Rendszervíz Plusz Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).
*Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen más célra nem használjuk fel!

Thank you! Your submission has been received!

Valamilyen technikai probléma adódott, így pillanatnyilag csak telefonon és e-mailen vagyunk elérhetőek. Kérjük, próbálja meg később. Köszönjük!

Figyelmébe ajánljuk más szolgáltatásainkat is