1084 Budapest, Bacsó Béla u. 26. | +36 1 704 99 36 [H-P 08 - 16] | rendszerviz@rendszerviz.hu
rendszervíz+ hivatalos logo

rendszervíz+

Együtt eredményesebb.

Teljes körű számviteli szolgáltatások

Az adóreformok és az adóhivatal szigorodó ellenőrzései, illetve büntetései korábban nem tapasztalt üzletviteli fegyelem irányába terelik a cégtulajdonosokat, vállalkozókat. Ugyanakkor az adótörvények gyakori változása a könyvelőktől is naprakész adózási, Tb-, munkaügyi és cégjogi tudást követel meg.

A rendszervíz+ szakértői csapata a teljes körű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatással, stabil és kiszámítható számviteli hátteret nyújt ügyfelei részére. E szolgáltatás része nem csupán a teljes körű könyvelés és bérszámfejtés maga, de a proaktív adóügyi önellenőrzés és a mindenkori határidők szem előtt tartása is.

A cég a teljes körű könyveléshez hasonlóan a bérszámfejtést is maga végzi, így biztosítja a legmagasabb minőségű szolgáltatást minden esetben. Ezen felül, a korszerű, precíz számviteli szoftver, melyet a rendszervíz+ használ az összes törvényi előírásnak tökéletesen megfelel, így az ebből eredő esetleges problémák is kizártak.

A rendszervíz+ szolgáltatásának szerves részét képzi a rendszeres tájékoztatás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára utalandó járulékokról, adókról, illetve egyéb kifizetésekről. Továbbá a rendszervíz+ szakértői segítenek kialakítani és működtetni ügyfeleink bérgazdálkodását, cafeteria rendszerét is.

Minthogy a rendszervíz+ mindenkor arra törekszik, hogy ügyfelei pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatja őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak a további közös sikereikhez.

A teljes körű számviteli szolgáltatások online is elérhetőek, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg.
Tudjon meg többet munkamódszerünkről
tegyen minket próbára
A különböző problémák sokszínűségéből adódóan és, mert arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink a lehető legjobban átláthatóak legyenek, Ügyfeleink számára az első konzultáció ingyenes, mely során közösen felmérjük a potenciális feladatokat és összeállítjuk a jövőbeli teendőket.

A diszkréció nálunk alapvető. Ebből adódóan minden ügyfelünkkel titoktartási szerződést kötünk, melyben vállaljuk, hogy semmilyen privát céges információt nem adunk ki harmadik félnek.

Kérjen időpontot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a Rendszervíz Plusz Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).
*Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen más célra nem használjuk fel!

Köszönjük, kollégánk, amint lehetséges, megkeresi Önt a megadott elérhetőségek valamelyikén! 

Valamilyen technikai probléma adódott, így pillanatnyilag csak telefonon és e-mailen vagyunk elérhetőek. Kérjük, próbálja meg később. Köszönjük! 

Figyelmébe ajánljuk más szolgáltatásainkat is