1084 Budapest, Bacsó Béla u. 26. | +36 1 704 99 36 [H-P 08 - 16] | rendszerviz@rendszerviz.hu
rendszervíz+ hivatalos logo

rendszervíz+

Együtt eredményesebb.

vállalati- és üzletviteli tanácsadás

A jelenleg rendkívül gyorsan változó piaci környezetből adódó kihívásoknak való megfelelés és a potenciális üzleti lehetőségek kiaknázása létfontosságú minden vállalat számára. Ezek csak a teljesítmény és hatékonyság folyamatos revíziójával és fejlesztésével érhetőek el.

A rendszervíz+ szakértői átfogó és részletes tudással, ezen felül évtizedes - a magyarországi piaci környezetben töltött – tapasztalattal rendelkeznek. Ennek megfelelően, az adott szituáció és vállalat elemzése során fel tudják tárni mind az esetleges kihívásokat, mind az üzleti lehetőségeket.

Emellett a vállalati és üzletiviteli tanácsadásnak fontos részét képzi a vállalkozás hatékonyságának növelése, amely során az adminisztratív folyamatok fejlesztésén túl, a hosszú távú stratégiai célok is kielemzésre kerülnek.

Mindezek hatásaként, a folymatok és rövidtávú tervek szinkronba kerülnek a hosszú távú elképzelésekkel és jövőképpel, mely további hatékonyság és hosszú távon eredményesség-növekedéshez vezet.

Minthogy a rendszervíz+ mindenkor arra törekszik, hogy ügyfelei pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatja őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak a további közös sikereikhez.

A vállalati és üzletiviteli tanácsadás online is elérhető szolgáltatás, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg.
Tudjon meg többet munkamódszerünkről
tegyen minket próbára
A különböző problémák sokszínűségéből adódóan és, mert arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink a lehető legjobban átláthatóak legyenek, Ügyfeleink számára az első konzultáció ingyenes, mely során közösen felmérjük a potenciális feladatokat és összeállítjuk a jövőbeli teendőket.

A diszkréció nálunk alapvető. Ebből adódóan, minden ügyfelünkkel titoktartási szerződést kötünk, melyben vállaljuk, hogy semmilyen privát céges információt nem adunk ki harmadik félnek.

Kérjen időpontot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a Rendszervíz Plusz Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).
*Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen más célra nem használjuk fel!

Thank you! Your submission has been received!

Valamilyen technikai probléma adódott, így pillanatnyilag csak telefonon és e-mailen vagyunk elérhetőek. Kérjük, próbálja meg később. Köszönjük!

Figyelmébe ajánljuk más szolgáltatásainkat is