A rendszervíz+ gyakornoki programja

rendszervz+ gyakornoki programjának keretében, folyamatosan várjuk dolgozni akaró és fejlődésorientált pályakezdők és / vagy  frissdiplomások jelentkezését elsősorban számviteli és pénzügyi területen.

Gyakornoki programunk több részből tevődik össze.
Egyrészt szakmai továbbképzésből, amely potenciálisan egy nívós számviteli képzőhely valamelyikén történik meg.
Másrészt a szakmai betanításból, illetve tapasztalatszerzésből, amely munka közben implementálódik.

A gyakornoki programba való bekerülés többlépcsős folyamat, amely végén, amennyiben mindkét fél úgy érzi, hogy a közös munka eredményes és hatékony lesz, úgy leendő kollégánk
a program keretében nem csupán releváns szakmai tapasztalatra tehet szert, hanem a rendszervíz+ az esetleges továbbképzését is megtéríti.

Továbbá, a rendszervíz+ a gyakornoki program időtartama alatt is biztosít bérezést a leendő kollégái részére.

Örömmel válaszoljuk meg kérdését!

Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).