Új idők, új iroda, új kollégák

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: google
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin

Együttműködési megállapodás született a Rendszervíz Plusz és a Delianus.hu könyvelő irodák között

2020. szeptember 30.

A fúzióval, 2020. októberétől egy költséghatékonyabb az eddigieknél is magasabb szakmai színvonalon működő számviteli szolgáltató cégcsoport jött létre a korábbi ügyfélkör és új megbízók igényeinek kielégítésére, a könyvelési- adózási- bérelszámolási feladatok pontos, precíz ellátására.

Örömmel tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy szolgáltatási színvonalunk továbbfejlesztése és kapacitás bővítés érdekében 2020. októbertől változásokat vezetünk be a Rendszervíz Plusz Kft életében.  

A módosítások szerződéseink és szolgáltatásunk folytonosságát nem befolyásolják, reményeink szerint az ügyfél elégedettséget tovább növelik.  

Humán- és egyéb erőforrásaink hatékonyabb kihasználása miatt irodánk elköltözik és a jövőben közös telephelyen működik tovább a Delianus.hu könyvelőirodával, akikkel az eddigiekben is jó szakmai partneri kapcsolatot tartottunk fenn.  

Új címünk 1134 Budapest, Csángó utca 8. ahol a parkolás az udvarban ügyfeleink részére ingyenes.  A költözés miatt a Bacsó Béla utcai iroda Október 6-án kedden zárva tart. 

Számviteli szolgáltatásaink irányítását úszakmai vezetőként a továbbiakban Kis Ádám látja el.  
Ádám több mint 15 év számviteli és könyvelőiroda-vezetői tapasztalattal a háta mögött segíti a továbbiakban munkánkat. Elérhetőségei: kis.adam@delianus.hu +36 70 677 0776 

Irodánkban a könyvelési és bérszámfejtési feladatokat ezentúl elkülönülten végezzük. A munkaügyi- és bérszámfejtési feladatokat új kollégák látják el, a jelenléti ívek, egyéb dokumentumok leadásának megváltozott rendjéről a közeljövőben küldünk tájékoztatást 

Gacsal Zita penzugy@delianus.hu +36 20 667 8300  
Bacsóné Zsanett berszamfejtes@delianus.hu +36 20 5032323 

Korábbi munkatársaink, az eddig megszokott e-mail címeken és mobiltelefonszámokon továbbra is elérhetőek. A Bacsó Béla utcai iroda vezetékes telefonszáma a költözés után megszűnik. 

2020. október 7-től új irodánkban szeretettel várjuk Önt új kollégáinkkal személyes és szakmai ismerkedésre.