Jogi tanácsadás és képviselet

A rendszervíz+ ügyfeleinek jogi problémáit, kérdéseit a Béhm Ügyvédi Iroda oldja, illetve válaszolja meg. A Iroda 1998. évben alakult. Az irodában dolgozók munkáját más ügyvédek és külső szakemberek segítik.

A Béhm Ügyvédi Iroda rendszervíz+ ügyfelei számára delegált képviselője Dr. Halasi Dóra, akivel a legtöbb jogi esetben találkozhatnak ügyfeleink, ugyanakkor, adott esetben, lehetséges, hogy más szakértők is bevonásra kerülnek a munkafolyamatba.

Az iroda szakterülete: 

– Gazdasági társaságok (részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok, közkereseti társaságok, betéti társaságok) alapításában való jogi közreműködés, alapító okiratok, társasági szerződések készítése és módosítása

– Gazdasági társaságok (részvénytársaságok, korlátolt felelősségű társaságok, közkereseti társaságok, betéti társaságok), egyéni vállalkozók, szövetkezetek, költségvetési intézmények, önkormányzatok, társasházak általános jogi képviselete, jogi ügyeinek intézése átalányszerződés vagy egyedi megbízás alapján

– Munkaügyek

– Polgári jogi ügyek (adásvételi, ajándékozási, tartási-, életjáradéki-, lakás- és helyiség bérleti-, valamint egyéb szerződések készítése, ezek kapcsán jogi tanácsadás és képviselet.)

– Polgári peres ügyekben beadványok készítése, bíróság előtti jogi képviselet

– Családi jogi és örökösödési ügyek

– Társasházakkal kapcsolatos ügyek (szervezeti és működési szabályzat, egyéb szerződések készítése, tartozások behajtása, stb)

Minthogy mindenkor arra törekszünk, hogy ügyfeleink pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatjuk őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak ügyfeleink további sikereihez.

Az a jogi tanácsadás online is elérhető szolgáltatás, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg. Tudjon meg többet munkamódszerünkről

Örömmel válaszoljuk meg kérdését!

Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).