Szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság

Napjainkban már nem csak a nagyvállalatok ismerik fel a szervezeti hatékonyság jelentőségét és annak kiemelkedő mértékű pozitív hatását a bevételek növekedésére. Egyre több és több kis- és középvállalkozás kezd bele a munkafolyamatok, infrastrukturális hatékonyság fejlesztésébe.

A rendszervíz+ szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság szolgáltatása elsődleges célja, hogy átfogó elemzést készítsen partnerünk szervezetéről, folyamatairól, infrastruktúrájáról, döntés jogköreiről (stb.) és pontos javaslatot, továbbá cselekvési tervet készítsen partnerünk részére.

 A szervezeti struktúra, kultúra és folyamatok kiértékelése összetett folyamat. Azok felmérése személyesen, partnerünk telephelyén, illetőleg a biztosított dokumentumok, munkaügyi információk alapján történik, melyeket természetesen cégünk üzleti titokként kezel. 

A folyamat eredményeként a szervezet alapvető hatékonysága javul, a munkafolyamatok és döntési jogkörök felülvizsgálata jelentősen felgyorsítja a döntéshozást és a munkavégzést, amely magasabb belső- és ügyfélelégedettséghez vezet. Az infrastrukturális és szervezeti értékelési rendszer kialakítása pedig stabil, hatékonyan és megbízhatóan dolgozó kollégákhoz vezet.

 A mégjobb eredmény érdekében, szervezetfejlesztés, munka- és folyamat hatékonyság fejlesztését érdemes kombinálni a pénzügyi folyamatok auditjával, amely további hatékonyság növekedéshez, illetőleg potenciális költségcsökkenéshez vezet.

Minthogy a rendszervíz+ mindenkor arra törekszik, hogy ügyfelei pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatja őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak a további közös sikereikhez.

Az adó- és pénzügyi optimalizáció online is elérhető szolgáltatás, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg.
 

Örömmel válaszoljuk meg kérdését!

Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).