Teljes körű számviteli szolgáltatások

Az adóreformok és az adóhivatal szigorodó ellenőrzései, illetve büntetései korábban nem tapasztalt üzletviteli fegyelem irányába terelik a cégtulajdonosokat, vállalkozókat. Ugyanakkor az adótörvények gyakori változása a könyvelőktől is naprakész adózási, Tb-, munkaügyi és cégjogi tudást követel meg.

A rendszervíz+ szakértői csapata a teljes körű könyvelési és bérszámfejtési szolgáltatással, stabil és kiszámítható számviteli hátteret nyújt ügyfelei részére. E szolgáltatás része nem csupán a teljes körű könyvelés és bérszámfejtés maga, de a proaktív adóügyi önellenőrzés és a mindenkori határidők szem előtt tartása is.

A cég a teljes körű könyveléshez hasonlóan a bérszámfejtést is maga végzi, így biztosítja a legmagasabb minőségű szolgáltatást minden esetben. Ezen felül, a korszerű, precíz számviteli szoftver, melyet a rendszervíz+ használ az összes törvényi előírásnak tökéletesen megfelel, így az ebből eredő esetleges problémák is kizártak.

rendszervíz+ szolgáltatásának szerves részét képzi a rendszeres tájékoztatás a Nemzeti Adó- és Vámhivatal számára utalandó járulékokról, adókról, illetve egyéb kifizetésekről. Továbbá a rendszervíz+ szakértői segítenek kialakítani és működtetni ügyfeleink bérgazdálkodását, cafeteria rendszerét is.

Minthogy a rendszervíz+ mindenkor arra törekszik, hogy ügyfelei pontos, közérthető és naprakész tájékoztatásban részesüljenek, ezért hírlevél formájában tájékoztatja őket a legfrissebb változásokról, melyek hozzájárulhatnak a további közös sikereikhez.

Az adó- és pénzügyi optimalizáció online is elérhető szolgáltatás, ezáltal számottevő időt és energiát takaríthat meg.
 

Örömmel válaszoljuk meg kérdését!

Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén. A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).