1084 Budapest, Bacsó Béla u. 26. | +36 1 704 99 36 [H-P 08 - 16] | rendszerviz@rendszerviz.hu
rendszervíz+ hivatalos logo

rendszervíz+

Együtt eredményesebb.

Hogyan dolgozunk

A rendszervíz+ a legtöbb esetben, a nagyobb eredményességnövekedés elérése érdekében, komplex és átfogó megoldásokat, cselekvési tervet ajánl ügyfeleinek. E módszernek ugyanakkor több előnye is van az eredményesség és hatékonyság növekedése mellett.

Összefoglaltuk Önnek, melyek ezek az előnyök.

- ­ Elegendő egy alkalommal összegeznie az üzletvitellel kapcsolatos kérdéseit, problémáit, mellyel kiküszöböli a potenciális félreértéseket és értékes időt takarít meg az által, hogy elkerüli a több helyre történő utazást és a különböző partnerekkel való megbeszéléseket ugyanabban a témában.

- A cége életében nélkülözhetetlen szolgáltatások mind egyetlen helyen érhetőek el, s azok egymással szoros együttműködésben kerülnek megvalósításra.
Így az egyes szolgáltatások hatékonysága növekszik a szinergiahatásból eredően – például a forgalom-kimutatások segítségével időzíteni lehet a marketing kampányt, így kiegyenlíthető a forgalom, amely folyamat a bevétel növelésén felül, a készletgazdálkodást is hatékonyabbá teszi -.

- A rendszervíz+ közérthetően tájékoztatja Önt cége aktuális helyzetéről, annak lehetőségeiről és az esetleges veszélyekről.

- A legtöbb szolgáltatásunk online is elérhető. Mivel mind a nem-tanácsadás jellegű, mind a tanácsadási szolgáltatásaink elérhetőek e-mailen és Skypeon is, így nem csupán a munka hatékonysága növekszik, de rengeteg időt takarít meg az utazások kiiktatásával.

Amennyiben mélyebben is megismerkedne munkánkkal, kérjen időpontot az első, ingyenes konzultációra.
tegyen minket próbára
A különböző problémák sokszínűségéből adódóan és, mert arra törekszünk, hogy szolgáltatásaink a lehető legjobban átláthatóak legyenek, Ügyfeleink számára az első konzultáció ingyenes, mely során közösen felmérjük a potenciális feladatokat és összeállítjuk a jövőbeli teendőket.

A diszkréció nálunk alapvető. Ebből adódóan, minden ügyfelünkkel titoktartási szerződést kötünk, melyben vállaljuk, hogy semmilyen privát céges információt nem adunk ki harmadik félnek.

Kérjen időpontot és kollégánk felveszi Önnel a kapcsolatot.
Az Ön adataira a kapcsolatfelvételhez van szükség. Az alábbi űrlap kitöltésével és az adatok elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy az Ön személyes adatai a Rendszervíz Plusz Kft. birtokába kerüljenek. Az Ön adatait semmilyen más célra nem használjuk fel és azokat harmadik félnek nem adjuk át. Az adatokat a felhasználást követően a hatályos törvényeknek megfelelően, harmadik fél számára nem hozzáférhető módon tároljuk és őrizzük meg. Az adatok küldése titkosított csatornán történik. Amennyiben Ön nem járul hozzá, hogy az adatait a Rendszervíz Plusz Kft. tárolja, úgy kérjük, hogy ne küldje el a kitöltött űrlapot! További kérdés esetén, kérjük keressen minket elérhetőségeink valamelyikén! A felelős szerv a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH).
*Adatait bizalmasan kezeljük és semmilyen más célra nem használjuk fel!

Thank you! Your submission has been received!

Oops! Something went wrong while submitting the form